New Test forum

Forums General chat New Test forum

This topic contains 29 replies, has 3 voices, and was last updated by  ld50 1 year, 9 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Author
    Posts
  • #1978

    ld50
    Member

    so I’ve possibly (finally!) found a more modern forum setup which works nicely, and allows posting of images, works on smartphones etc.

    Chris and I have tested it a little and it seems ok, so thought the next step is to get a bit of feedback here.

    Please bear in mind this is just a proof of concept, the bunny and budgie are not new branding ;)

    Ideally you should be able to register, then head to the “test forum”.

    Once there you should be able to make topics and reply to them, as well as include photos/attachments in the posts.

    The photos should get automatically watermarked (with a bunny) and the whole thing should work from smartphones too. It works great on my samsung phone and I was even able to post pics too.

    If this setup seems like it could work then I’ll figure a way of transferring all the existing posts so we don’t lose anything.

    Let me know how you get on :)

    #11219

    Chris S
    Moderator

    Bunny as in VW Rabbit!

    #11220

    ld50
    Member

    lol well there is that connection i guess ;)

    ..and it would probs help if I include the url:

    http://test.vwsyncro.co.uk

    #11224

    I have used IPS/IPB for 15 years and am very pleased but it is a pay service.

    https://www.invisionpower.com

    #11225

    I registered the username “Superman” but never got the confirmation email. Please approve my registration. Thanks.

    #11228

    ld50
    Member

    have replied with a PM with login details…

    #11231

    I hate to say this but I have no idea how to access a PM on this forum. I did not know the function existed because I don’t see it anywhere.

    #11232

    ld50
    Member

    you should have got an email, but that would only have worked if you had been getting emails from here (which I thought you were). Drop me an email at [email protected] and I’ll send you the login.

    #11233

    ld50
    Member

    btw I have a better long term solution for the email lined up for the test forum, works very well on my other sites, I was just waiting from the account to get approved. will sort that after xmas so the test forum email stuff works properly.

    #11237

    ld50
    Member

    ok so I think i’ve sorted the email out on the new test site. Now it sends through a 3rd party provider which has worked very well for me on other projects.

    Jetta GTX since you didn’t get my PM I’ve just deleted the superman account on the test site. Please re-register with the same details and you should be good to go :)

    http://test.vwsyncro.co.uk/

    #11242

    I registered the name. I did the confirmation email link, and then when I try to log in, I get this…

    test.jpg

    #11243

    ld50
    Member

    ok, something’s broken there :(. I’m doing my end of year accounts atm but am aware there’s an issue and will sort this once I’m done with the beancounting. please bear with me.

    #11244

    Okay, thank you for the help and work for us. No worries, it will be 5 years before I can even begin my project lol.

    #11245

    ld50
    Member

    yikes! even my syncro might be running by then ;)

    #2155

    ld50
    Member

    ok I think I’ve fixed the signup thing & password recovery on the new test forum…let me know if it works (or doesn’t!)

    :)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)

You must be logged in to reply to this topic.

V2 of the vwsyncro.co.uk forums

Site and hosting by Plus8.net